Om Lunaudio


Mange års erfaring med udlejning af scene

Lunaudio tilbyder professionel sceneudlejning til fester, events, konferencer og koncerter.

Vi hjælper dig med at leje den rigtige scene, scenepodier og mobilscene til dit arrangement.

Vores mest anvendte sceneprodukt er Stagedex fra Prolyte

Scenen kommer typisk i moduler af 2×1 meter som så sammensættes til den ønskede størrelse.

Scenegulvet kan bygges op til 1 meter i højden uden godkendelse, og højden vælges ud fra størrelsen på dit publikum og arealet de befinder sig på.

Jo større publikum er – jo højere skal scenen være for at de bagerste kan se med. Ved arrangementer mellem 50 og 200 deltager er en scene på 40-60cm typisk passende.

Scenen sættes sammen med tilhørende clamps, så den er sikker og stabil – og hvis det er nødvendigt bruges opklosning til ujævne underlag.

Udover scene er vi leveringsdygtige i trusskonstruktioner som bruges som skelet til udstyr man har behov for at komme op i højden med. Eksempelvis lamper.

Løsningerne er fleksible og gennemtænkte, og designes med både funktionalitet og æstetik. Det er vigtigt at materialet forstyrrer øjet så lidt som muligt, så det falder naturligt ind med resten af dit arrangement.

For at være sikker på, at din scene bliver opbygget sikkert og stabilt, anbefaler vi, du bruger en af vores erfarne sceneteknikere. Giv os et kald på 71 99 10 20. –vi gennemgå arrangementet med dig, og sammen sørge for at vi finder den helt rigtige løsning.

 

Læs mere om sceneopsætning og udstyr.

Sceneudlejning og projektledelse:

Vi går ihærdigt til værks i de indledende forberedende faser, således at der er så få ubekendte som muligt på selve eventdagen. På den måde kan du være tryg og fokusere på dit arrangement i stedet for teknik.

Ring til os på 71 99 10 20, og tal dit arrangement igennem med en tekniker – så kommer vi med vores bud på hvordan opgaven kan løses.