Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lunaudio.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1267
AV udstyr til konferencer. Lej lyd, lys, scene og AV.

Større konferencer

En konference af lidt større kaliber, præsenterer sit helt eget unikke sæt udfordringer. Der er ofte en tidsplan som er stram, og hvor forsinkelser ikke er en mulighed.

Hos Lunaudio sætter vi en ære i at imødegå disse udfordringer, og i at være så velforberedte som muligt. En gennemarbejdet projektplan er en forudsætning for et gnidningsfrit arrangement.

Udstyret der bruges til dit arrangement skal ikke kun være af højeste kvalitet, men skal også “tage sig godt ud” og arrangeres på en måde så det syner mindst muligt af teknik – og mest muligt af æstetik.

Når tekniske fejl opstår under et arrangement, kan det oftest spores tilbage til at man på et tidspunkt i processen er gået på kompromis med enten udstyret eller bemandingen.

Vores filosofi dikterer at vores udstyr altid kan lidt mere end nødvendigt – og at bemandingen til arrangementet er lidt større og mere kompetent end nødvendigt. På den måde undgår vi systematisk at undervurdere opgaven, og minimerer således kritiske fejl.

Vi siger ikke at vi er fejlfri, eller at uforudsete ting ikke kan opstå – men når de gør, er vi klar til hurtigt at få arrangementet tilbage på sporet.