Mindre koncerter

Det er udbredt at krydre en mindre firmafest eller andet arrangement med livemusik.

 

Budgettet er muligvis ikke til Infernal eller Nephew – men det skal stadig lyde godt!   Her i Danmark er vi så heldige at landet bugner med talentfulde musikere og cover/partybands, og det behøver ikke at være særlig dyrt at booke et rigtig godt band.

 

Mange af disse bands har dog en begrænset udstyrspakke, og sjældent egen lydmand med. Den opsætning egner sig ikke til et arrangement hvor der på alle andre fronter er arbejdet for kvaliteten og oplevelsen.

Vi tilbyder en række standardiserede pakker der er sammensat udfra de behov et mindre partyband har, samt det publikum der spilles for.

 

Som oftest er der kun en enkelt tekniker på opgaven, hvilket hjælper med til at holde omkostningerne nede. Udstyret er også valgt udfra præmissen at en enkelt mand skal kunne betjene det, så vi på den måde kan levere en stor oplevelse for små penge.

 

 

Vi tager de erfaringer vi gør os på store arrangementer og tilpasser dem et mindre publikum, så oplevelsen bliver uovertruffen – også selvom der måske kun er 50 eller 100 gæster.