Om Lunaudio


Mange års erfaring med udlejning af lys

Lunaudio tilbyder professionel lysudlejning til fester, events, konferencer og koncerter.

Vi hjælper dig med at leje det rigtige lys, og vælge de rigtige lamper, LED lys, scenelys, movingheads og lysmixere til dit arrangement.

Lyssætningen har en stor betydning for oplevelsen af dit arrangement. Hvis du skal oplyse at afgrænset område – for eksempel en scene – bruges et naturligt hvid-gult lys fra enten en spotlampe eller en floodlampe.

En spotlampe med zoom har en smal spredning og derfor en tæt, mindre kegle. De bruges når du for eksempel har et projektorlærred med en præsentation kørende som ikke skal udvaskes af lyset. Spotlamper laver et meget koncentreret lys, skal der typisk bruges flere af dem. Floodlamper, derimod, har en meget bred spredning og rammer en større overflade med en mere jævn belysning og er ofte det rigtige valg når du ønsker at belyse et større område.

Effektbelysning bruges til at skabe stemning, liv og dynamik, og kommer i mange smukke og kreative afskygninger. Til awardshows, fester og livemusik hvor energien gerne skal løftes, kan man for eksempel bruge bevægelys og effekter. Ønsker man at sætte en rolig, men smuk, stemning er LED uplights og goboer fortræffelige værktøjer.

Ønsker man at sætte en rolig, men smuk, stemning er LED uplights og goboer fortræffelige værktøjer.

Når det kommer til den praktiske del af belysning, er der flere ting der skal tages højde for
Som hovedregel kan siges at jo flere lamper der bruges, jo færre uheldige skygger kommer der. Det kan sammenlignes med at male i lag. Jo flere lag man maler, jo mere jævnt bliver resultatet.

Belysning er en strømkrævende affære, og da en enkelt 16 ampere fase kun leverer 3600 watt, er det tit nødvendigt med beregninger på strømlogistikken.
Med andre ord; det er sjældent gangbart bare at gå stikkontakten i væggen.

 

Når man arbejder med udstyr der hænger i stativer og rig, er der også nogle lovgivningsmæssige sikkerhedskrav der skal opfyldes, som for eksempel sikkerhedswirer, og vægtberegninger.

Derfor skal du altid snakke med en af vores teknikere før du går i gang – så er du sikker på at din opsætning bliver sikker.

Lunaudio går meget op i lys – læs her hvorfor.

 

Lysudlejning og projektledelse:

Vi går ihærdigt til værks i de indledende forberedende faser, således at der er så få ubekendte som muligt på selve eventdagen. På den måde kan du være tryg og fokusere på dit arrangement i stedet for teknik.

Ring til os på 71 99 10 20, og tal dit arrangement igennem med en tekniker – så kommer vi med vores bud på hvordan opgaven kan løses.