Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lunaudio.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1267
Lyd, lys og AV teknikere til koncerter, konferencer og events.

Mere end udstyr

Det giver sig selv at vi udelukkende bruger udstyr fra topleverandører af højeste professionelle klasse.

 

Endnu vigtigere er det dog at vores holdninger til kvalitet også gælder vore medarbejdere og samarbejdspartnere.

 

Vi forstår vigtigheden af at have en kontaktperson hos os som er dygtig til at kommunikere, og som hurtigt og selvstændigt kan træffe de rette beslutninger og komme med optimale løsningsforslag.

 

Når vi har teknikere “ude i marken” under et arrangement ved vi også hvor vigtigt det er at disse har konduite og er servicemindede, og tager personligt ansvar for opgaven.

Alt dette er nemt at sige … Og ganske krævende at leve op til i praksis. Derfor investerer vi meget i netop at være i stand til at leve op til et højt serviceniveau.

 

Den vigtigste parameter for at kunne levere dette er overskud. Vi træner løbende med de teknikere som “er i marken”, så de altid er lidt mere kompetente end nødvendigt.

 

Vores mål er at vi er så “veltrænede” at de færreste ting kommer bag på os, og at vi er klar til at klare end given situation med beslutsomhed og et smil.   Det gør vores kunder trygge og tilfredse – og det gør os stolte af det vi gør.