Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lunaudio.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1267
Projektering af AV opgaver - Lunaudio lyd, lys, AV

Den gode projektplan

Mange års erfaring med enhver type arrangementer har lært os en vigtig ting: At slutresultatet er ligefremt proportionelt med den omhu der lægges i planlægningsfasen.

Derfor har vi gennem flere år udviklet en planlægningskultur og teknik der sikrer at vi løsera langt de fleste problemer før de opstår, og at vi møder op på jobbet velforberedte og med det  ekstra overskud der gør forskellen på middelmådig og excellent.

Dette betyder også at vi ikke er bange for at stille krav til vores kunder, samt at stille de kritiske men nødvendige spørgsmål tidligt i processen.

Vi involverer os dybt i arrangementets drejebog, og tager indholdet alvorligt uanset arrangementets karakter.

Mange arrangører har helt andre funktioner i deres dagligdag, og kan derfor ikke forventes at gennemskue alle faldgrupper. Med vores kendskab til hvordan ting tager sig ud foran et publikum, føler vi at det er vores pligt at bidrage til arrangørens visioner og påtage os rollen som “event stylister”

Vores succes og berettigelse måler vi på hvor tilfredse vore kunder er, samt vores evne til at bidrage med indsigt der gør arrangementet til noget specielt.