Om Lunaudio


Mange års erfaring med udlejning af projektorer

Lunaudio tilbyder professionel projektor udlejning til fester, events, konferencer og koncerter.

Vi hjælper dig med at leje den rette projektor, lærred og AV udstyr til dit arrangement.

Uanset om det drejer sig om en Powerpoint-præsentation til et møde eller en filmfremvisning for et større publikum, er der flere faktorer der skal tages i betragtning når der skal vælges projektor. Vi kan selvfølgelig hjælpe jer med at finde frem til den helt rigtige løsning, men brug også gerne et øjeblik på at se videoen igennem for at danne et overblik over hvad du skal tage højde for.

Først og fremmest skal lysstyrken på projektoren bestemmes. Lysstyrken på en projektor måles i ”lumen” – jo højere lumen, jo højere lysstyrke.

Hvor lysstærk projektoren har brug for at være, afhænger af hvor stort et lærred billedet skal projekteres op på og hvor tæt på lærredet projektoren kan stå. Desuden har lysniveauet i lokalet også stor betydning – specielt for de mindre lysstærke projektorer.

Størrelsen på- og afstanden til dit lærred påvirker hvor stor en overflade lyset fra projektoren skal dække. Og jo større overfladen er, jo mere lysstærk har du brug for at din projektor skal være, for at billedet kan blive klart nok.

Størrelsen på lærredet afhænger af hvor stort dit publikum er – jo flere tilskuere der er til stede, jo større skal dit lærred være for at de bagerste rækker kan se billedet klart.
Hvis det af en eller anden grund ikke er muligt at bruge den ønskede lærredstørrelse, kan man eksempelvis bruge mindre støtteskærme strategisk placeret i lokalet, som viser det samme indhold som lærredet.

Læs mere om hvordan vi griber AV an som fagområde.

https://vimeo.com/190232114

Projektor udlejning og projektledelse:

Vi går ihærdigt til værks i de indledende forberedende faser, således at der er så få ubekendte som muligt på selve eventdagen. På den måde kan du være tryg og fokusere på dit arrangement i stedet for teknik.

Ring til os på 71 99 10 20, og tal dit arrangement igennem med en tekniker – så kommer vi med vores bud på hvordan opgaven kan løses.