Om Lunaudio


Mange års erfaring med livestreaming

Lunaudio tilbyder professionel livestreaming til fester, events, konferencer og koncerter.

Vi hjælper dig med at leje det rigtige udstyr, og vælge de rigtige mikrofoner, højttaler, kameraer og mixere til dit arrangement.

Valg af kameraer:

Der findes 2 grundkategorier af kameraer når vi taler livestreaming: Bemandede eller “robotkameraer. De bemandede kameraer har udskiftelige optiker, og styres af en professionel videofotograf. Det betyder at kvaliteten af billederne generelt er højere, og motiver i bevægelse kan følges nemt.

Robot kameraer styres med joystick typisk af samme person som også producerer udsendelsen. De kan således peges hen hvor man vil, men kan ikke lave bløde og smidige bevægelser. Til gengæld er de generelt billigere end bemandede kameraer, og kræver ikke ekstra bemanding. 

Valg af antal kameraer:

Jo flere kameraer vi tager med, jo flere muligheder er der for forskellige skud/klip – og dermed mulighed for at gøre udsendelsen mere levende og engagerende.

Større scenografier kræver også en udvidet kamerakapacitet. Hvis der for eksempel skal skal skiftes mellem flere afdelinger/studier (universer) skal hvert af disse have sin egen kamera opsætning. Bemandede kameraer er dog mere fleksible i forhold til hurtige skift.

https://vimeo.com/190232094

Grafik i din livestream

Navneskilte, “breakers” (små fuldskærms grafikker) og andet grafik er altsammen med til at gøre din udsendelse mere interessant og vedkommende. Overvej gerne at producere dette i god tid inden. Vi hjælper også gerne med at designe både statisk eller animeret grafik ud fra din designmanual.

Ring til os på 71 99 10 20, og tal dit arrangement igennem med en tekniker – så kommer vi med vores bud på hvordan opgaven kan løses.