Revy og Musical

Mange virksomheder og organisationer gør det til en tradition, at medarbejderne producerer en årlig revy.

 

Disse tilbageblik og karikaturer tilbyder ofte stor underholdningsværdi.   Det er dog sjældent at de involverede har den store erfaring med den tekniske side af produktionen, og en lang række spørgsmål melder sig hurtigt:  Hvilke mikrofoner skal bruges? Hvordan skal lyset være? Hvordan styrer vi selve afviklingen af showet? osv.

 

Hos Lunaudio har vi bistået mange af disse processer og dannet en professionel ramme omkring produktionen, og  har været med til at løfte kvaliteten betragteligt, samt gøre arbejdet mere overskueligt og trygt for de agerende på scenen.

“Klar scene!”

Uanset hvor lidt erfaring dit hold har med showproduktion, tager vi opgaven alvorligt og kæmper for at få det samlede resultat til at virke så gennemført og smidigt som muligt.

 

Vi bruger vores erfaring og kultur fra den professionelle showverden til at højne niveauet, og vi hjælper til med at holde fast i de mange tråde der hurtigt viser sig under opsætningen og prøverne.

 

Når alt kommer til alt, så brænder vi for det der foregår på en scene, og forstår vigtigheden af at rammerne er i orden for de medvirkende.