AV og projektorer

Det er snarere regelen end undtagelsen at der, selv til mindre konferencetyper, gøres brug af en billedeløsning til at fremvise powerpoint slides, film, billeder etc.

 

Oftest løses dette bedst med et eller flere lærreder strategisk placeret,  samt at leje en projektor der er lysstærk nok til at løse opgaven.

 

Vi anbefaler at dedikere en AV-tekniker til stå for selve “billede-mixet”. Dvs. skifte mellem film, præsentationer, logo etc. Dette giver en sømløs og professionel præsentation.

“Size matters”

Arealet på skærme og lærreder har stor betydning for læsbarhed og præsentationens overordnede indtryk. Henover de sidste par år har vi set lærredstørrelser vokse markant, og vi anbefaler også at større som regel er bedre.

 

Alternativt kan man bruge flere skærm i formation, og på denne måde sørge for at alle deltagere har et klart og stort billede.

 

Vi tilbyder lærredløsninger op til 8 x 6 meter i både 4:3 og 16:9 format – og skal det være endnu større, eller skal formatet være specielt, hjælper vi dig med at sammensætte det rigtige alternativ.