Teambuilding m. Claus Meyer

Omgivelserne var rå og råvarerne friske, da 700 Coop medarbejdere blev ført igennem Meyers kulinariske univers i en nedlagt lagerhal i Rødovre. Lunaudio leverede lyd, AV og dekorations belysning.

 

Arrangementet bestod af 2 dele. Et dags arrangement med madlavning og foredrag i den ene hal – og herefter spisning og livemusik i den anden. Til dags arrangementet leverede Lunaudio scene, lyd og en lærred på 425x320cm med en 12.000 lumens projektor.

 

Den større udfordring var dog den belysningsmæssige udsmykning af hal 2 – spisesalen. Her skulle 1000 m2 rå og støvet hal transformeres til stilfuld spisesal.

 

Hallerne i Rødovre havde tidligere fungeret som centrallager, men var for flere år siden blevet nedlagt og var af en beskaffenhed der kævede en ret så kærlig hånd før de kunne fremstå som stilfulde spisesale

Det oplagte valg faldt på direkte belysning af bordene i forskellige bløde mønstre, samt farvet belysning op ad sort teaterstof som blev ophængt til lejligheden, og fungerede som rumdelere.

 

Belysning til bordene udgjorde 30 profillamper med goboer som skabte et bladlignende mønster på bordene de belyste. Disse blev hængt op i 2 x 30 meter lysbro.