Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lunaudio.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1267
5 stjerner hos Trustpilot - Lunaudio - Udlejning af lyd, lys, AV og scene i København

5 stjerner hos Trustpilot

Lunaudio´s kunder giver en samlet score på 9.0 af 10 med teksten “Perfekt”

 

Trustpilot er Europa’s største portal for anmeldelser af virksomheder. Den understøttes af engagerede forbrugere i over 16 lande, og er et hyppigt brugt værktøj når forbrugere skal vurdere nye leverandører.

 

En række af Lunaudios kunder har anmeldt deres oplevelser, og virksomheden har på denne baggrund opnået 5 ud af 5. En kunde, Ditte, skriver bl.a.

 

”Jeg arrangerede en minikoncert for + 50 mennesker med Adam Cohen i et lokale med helt forfærdelig lyd. Jeg var fuldstændig tabt ang. udstyr osv., men jeg fik en liste fra bandet der blev sendt til Lunaudio der skaffede alt uden problemer.

 

Lunaudio fik i samarbejde med bandets lydmand lavet lyden fantastisk og lækker. Derudover var serviceniveauet virkelig højt: Det var en befrielse at vide, at der var 100% styr på det, og at jeg slet ikke skulle tænke på noget selv.

 

Lydmand og assistent var simpelthen så søde og professionelle. Prisen var god, i sær med henblik på den mængde udstyr og de arbejdstimer der blev lagt i det fra deres side. Jeg ville ikke tøve med at bruge dem igen!”

Lunaudios indehaver og daglige leder, Mikkel Lunau,fortæller:

 

”Det er vores kunders vurdering af vores faglighed og serviceniveau der er vores eksistensgrundlag, og det er klart at vi er meget stolte og glade for at opnå så høj en score på så velanset et site som Trustpilot.

 

Vi knokler hver dag for den engagerede og høje kvalitet i opgaverne, og når vores kunder anerkender og belønner det på denne måde giver det os bare mere blod på tanden i forhold til at hæve serviceniveauet et nøk mere.”

 

Virksomhedens Trustpilotprofil kan besøges her: